Kidsswing

Beweegkriebels

(dansen en bewegen met peuters 2 - 4 jaar)
Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) heeft Beweegkriebels ontwikkeld. Tijdens de cursus Beweegkriebels worden 2 tot 4-jarige kinderen uitgedaagd om op spelenderwijze te bewegen op muziek. Op deze manier worden de motorische, sociale en emotionale vaardigheden van de peuters gestimuleerd. Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen, leren samen te spelen en te delen. Ook wordt de taal- en spraakontwikkeling gestimuleerd door begrippen, zoals voor, achter, naast, etc. te herhalen bij de diverse speelse bewegingen. Een proefles kost 3 Euro.

Kleuterdans

(4-6 jaar)
Bij deze les leren de kinderen spelenderwijze de basispassen van het dansen Dit gebeurt natuurlijk op herkenbare muziek zoals K3 en Piet Piraat, maar ook muziek uit kindermusicals wordt wel eens gebruikt. Naast een choreografie worden er ook oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen, het reactievermogen, de muzikaliteit, de creativiteit, de kennis van het lichaam en de samenwerking met andere kinderen te ontwikkelen. Een proefles kost € 3,--.

Streetkids en Streetteens

Ben je 7 tot 10 jaar dan is streetkids jouw ding. Voor de jongste kinderen worden er leuke dansjes op kinderliedjes van o.a. High School Musical en Camprock gedaan, maar ook op top40 muziek. Voor de oudere kinderen is de muziek moderner en gaat het dansen meer in de streetdance richting. Diverse bewegingen die ook in clips te zien zijn en acties waarmee je iedereen kunt verrassen maken streetkids tot een lekker actieve dans van deze tijd. Voor de tieners van 11 tot 15 jaar hebben wij streetteens, met moeilijkere choreografieën en meer lesstof zijn deze lessen superleuk en interessant. Een proefles kost 5 Euro.

DANSEN VOOR KINDEREN en TEENS

Onze ervaring leert dat door gebruik te maken van leuke muziek en door de juiste dansen en bewegingen te kiezen, dansen ook voor deze groep heel leuk is. Het ontwikkelen van de motoriek staat voorop.

Instromen

De eerste les kan altijd als proefles worden genoten zonder lidmaatschapsverplichtingen, instromen is bijna altijd mogelijk. In de eerste week van september starten de nieuwe cursussen, in de maand september is het volgen van een proefles gratis.

Lesrooster

Momenteel is er geen planning.

Kom jij ook dansen?